VÄLKOMMEN TILL MIN BLOG
Här kommer jag att skriva ner några tankar som jag står för själv. Det kan vara med anledning av något som just hänt eller något som jag gått och funderat på en längre tid.
Du kan läsa mer om mig på min hemsida om du klickar här. KLICK.

Friday, September 17, 2010

Är Jan Österlind döv och blind?

"Sälj inte ut kommunala bolag. Ge besked om Stångåstaden och Tekniska Verken" utropar Jan Österlind (s) i dagens Linköpings Tidning. Han har ställt den frågan flera gånger under senare tid och fått det tydliga svaret att Alliansen inte har några planer på att sälja ut dessa för kommunen strategiska bolag. Men han tycks inte lyssna på svaret. Antingen är han döv eller också är det bara ett sätt att skrämma väljare inför söndagens val.
Den största försäljning av kommunala bolag som skett i vår omgivning är väl den utförsäljningen som socialdemokraterna genomförde i Norrköping av sina tekniska bolag. En utförsäljning som avskräcker när man ser på hur priserna gått upp där, efter att Jans partikamrater såld hela energibolaget, utan att informera om detta före valet.
Alliansens besked är tydligt:
Vi ska fortsätta äga Stångåstaden för att säkra bostadsförsörjningen i Linköping.
Vi ska fortsätta att äga Tekniska Verken för att ge Linköping fortsatt säker försörjning av tekniska tjänster med låg prisnivå och med miljöprofil i världsklass.
Tydligare kan det inte bli tycker
Gösta Gustavsson

No comments: