VÄLKOMMEN TILL MIN BLOG
Här kommer jag att skriva ner några tankar som jag står för själv. Det kan vara med anledning av något som just hänt eller något som jag gått och funderat på en längre tid.
Du kan läsa mer om mig på min hemsida om du klickar här. KLICK.

Thursday, August 05, 2010

Mps stöd för vänstern viktigare än miljön

Det blir tydligare och tydligare för varje dag att miljöpartiet får allt svårare att driva sina miljfrågor när man ska samarbeta med socialdemokrater och vänsterkommunister. Planekonomi och socialism blir överordnat miljöfrågorna. Det senaste exemplet på detta är dom 25 miljöpartister som nu hoppar av i Maria Wetterstrands egen kommun Botkyrka i protest mot samarbetet med vänsteralliansen. Man vill istället stödja Alliansen i valet eftersom man säger att Alliansen är mycket bättre på att driv och genomföra viktiga miljöfrågor.
Läsa mer om detta i dagens Aftonblad: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7574661.ab
Det är tydligt att miljöfrågorna blir svårare för miljöpartiet att driva när man samarbetar med vänsterkarteller och samtidigt sitter i majoritetsställning så man måste ta hänsyn till verkligheten
tänker
Gösta Gustavsson

2 comments:

Anonymous said...

Men Gösta, Centern lyckas ju inte ens ha kollen med moderaterna om försvarets planer på att sabotera utvecklingen av vindkraften.
Dessutom har Vänsterpartiet bytt namn och Hilding Hagberg eller någon annan gammal kommunist är inte längre ledare. Tror du att ditt parti heter bodeförbundet och att Gunnar Hedlund är partiledare också?
/Leif Tollén

Gösta Gustavsson Linköping said...

Vad har detta vindkraften med mitt ilägg om MP-avhoppen att göra?. Kanske bara lite surt morgonhumör. Att många inom vänsterpartiet numera är rädda för att kalla sig kommunister är ju en sak, men många går ju fortfarande ut och står för sitt kommunistiska namn och ideal. Men det är väl llite känsligt för ett parti som tidigare tom drev en organisation för att kontrollera och bekämpa kommnisterna.