VÄLKOMMEN TILL MIN BLOG
Här kommer jag att skriva ner några tankar som jag står för själv. Det kan vara med anledning av något som just hänt eller något som jag gått och funderat på en längre tid.
Du kan läsa mer om mig på min hemsida om du klickar här. KLICK.

Sunday, May 02, 2010

Smutsig valrörelse?!!

Toblerone tycks hänga i när det gäller känsliga debattinlägg. Nu i veckan lyckades Mats Odell reta upp ett antal socialdemokrater genom att använda den gamla Mona Sahlinfrågan om utnyttjande av statens kontokort för eget bruk. Lite onödigt uttalande av odell men ändå ganska harmlöst.
Då tycker jag socialdemokraterna i Linköping lyckades trampa över på ett mycket allvarligare sätt när dom i samband med 1:a maj firandet tillsammans med Michael Wihe sjöng om att stycka upp de politiska motståndarna och skapa avrättningsplatser på närmaste torg.
Jag citerar Correns nättidning: "På socialdemokratins möte utanför Konsert & Kongress sjöng artisten Mikael Wiehe rader som "Vill du skära dem i bitar, och slå in dem i paket. Drömmer du om huvuden som ligger i en korg. Vill du sätta upp en galge på närmaste stora torg." Att det handlade om den borgerliga regeringen och den nyliberala politiken som attackerades gick inte att missförstå."
Du kan läsa mer om detta på Christian Gustavsson blogg: http://www.christiangustavsson.se/?p=2066
Mycket plumt och ett riktigt lågvattenmärke
tycker
Gösta Gustavsson

No comments: