VÄLKOMMEN TILL MIN BLOG
Här kommer jag att skriva ner några tankar som jag står för själv. Det kan vara med anledning av något som just hänt eller något som jag gått och funderat på en längre tid.
Du kan läsa mer om mig på min hemsida om du klickar här. KLICK.

Thursday, April 29, 2010

Slöbloggande och kändisnyheter

Har jag bara slöbloggat en hel månad, men jag lovar att komma igen nu. Det finns ju så mycket tänk i huvudet som bara måste få komma ut.
Tänk på stackars kungen som nu offrat sig helt för oss i Linköping och gjort en snabbvisit. Det var strongt med tanke på att han har så mycket att stå i nu med bröllop och uppslagna förlovningar för sina flickor. Allvarligt talat tycker jag synd om kungen som aldrig får vara som "vanligt folk" utan jämnt är påpassad av skvallerpressen och kvällspressen.
Och inte är det lättare att vara idrottsman. Tänk på golfaren Tiger W som nu finns med på alla löpsedlar och som aldrig får lugn och ro på sitt golfjobb för alla dessa skriverier.
Allvarligt talat. Varför i hela fridens namn är människor så nyfikna att läsa om vad dessa människor gör som privatpersoner. Om inte människor var så nyfikna på kändisskvallret så skulle inte pressen skriva om det. Då kunde vi istället få lite mer viktiga och betydelsefulla nyheter
tycker
Gösta Gustavsson

No comments: