VÄLKOMMEN TILL MIN BLOG
Här kommer jag att skriva ner några tankar som jag står för själv. Det kan vara med anledning av något som just hänt eller något som jag gått och funderat på en längre tid.
Du kan läsa mer om mig på min hemsida om du klickar här. KLICK.

Tuesday, March 09, 2010

Mona fyller år

Nu när Mona S fyller år ska CUF ge henne hushållsnära tjänster i födelsedagspresent enligt bifogad blogg. http://magnusandersson.blogspot.com/2010/03/sahlin-far-hushallsnara-tjanst-i.html . Det verkar väl bra eftersom Mona Sahlin har så mycket att göra så hon inte hinner med. Senast hade hon ju inte tid att komma till TV och diskutera hushållsnära tjänster med Maud Olofsson. Det är ju inte så konstigt att partiledarna har mycket att stå i, så dom behöver nog få hälp med en del jobb i hemmet för att inte bränna ut sig. Det behöver nog många andra också. Inte minst barnfamiljerna som ofta har svårt att få livspusslet att gå ihop.
Annas tycker jag ROT och RUT avdrag i första hand är ett sätt att ge fler människor meningsfulla jobb och slippa fortsätta i arbetslöshet eller konstruerade åtgätder bara för att få tiden att gå.
Jag kanske skulle köpa lite mer tjänster istället för att hela tiden tänka på att köpa prylar av olika slag
tänker
Gösta Gustavsson

1 comment:

Anonymous said...

6 tusendelar, behöver man säja mera?