VÄLKOMMEN TILL MIN BLOG
Här kommer jag att skriva ner några tankar som jag står för själv. Det kan vara med anledning av något som just hänt eller något som jag gått och funderat på en längre tid.
Du kan läsa mer om mig på min hemsida om du klickar här. KLICK.

Monday, February 01, 2010

Stig Holm slutar på Tekniska Verken

Idag har Vd Stig Holm i samband med styrelsemötet på Tekniska Verken aviserat sin avgång. Han har 6 månaders uppsägningstid och slutar alltså i augusti. Det bilr ett stort tomrum efter honom i bolaget. Han har under sina 10 år satt sin prägel på bolaget. Utvecklat Tekniska Verken från ett litet kommunalt bolag med omsättning på 1000 miljoner och en vinst på 70, till en koncern med över 5 000 miljoner kr i omsättning och en vinst på över 500 miljoner kr.
Med sin entusiasm har han lyft företaget frå kommunalgrått till miljögrönt med entreprenörsanda i alla led. Hans iderikedom och kreativitet har gjort att företaget nu är ett av Sveriges bästa energi- och miljöföretag.
Jag kan ändå förstå att man efter 10 år av ständigt slit väljer att prioritera sin hälsa, tiden för barn och barnbarn och möjligheten att få prova på lite nytt. Det är bara att önska honom lycka till
tycker
Gösta Gustavsson
ordförande i Tekniska Verken

No comments: