VÄLKOMMEN TILL MIN BLOG
Här kommer jag att skriva ner några tankar som jag står för själv. Det kan vara med anledning av något som just hänt eller något som jag gått och funderat på en längre tid.
Du kan läsa mer om mig på min hemsida om du klickar här. KLICK.

Tuesday, February 16, 2010

Riksdagsman (s) hotar "remma upp" kommunalråd

I Ödeshög har det gått hett till och s-politiker stämmer varandra för hot. Detta ledde till bildandet av ett nytt parti i Ödeshög. Men vad är detta mot vad som händer i norr. Där tycks kommunalråden leva farligt om dom inte underkastar sig s-riksdagsmannens krav.
Ni kan läsa mer om detta i bifogat blogginlägg från Gunilla Hjem (c)http://gunillahjelm.blogspot.com/2010/02/sriksdagsman-hotar-att-misshandla.html .
Jag kan ibland tycka att vi har personangrepp och en del härskarfasoner i Linköpings kommunfullmäktige, men nu förstår jag att det kan vara värre på andra håll.
Jag tror att fler skulle ha varit med i eftermiddag på vårt kommunfullmäktige och lyssnat på Elin Ek (Känd från TV som Grynet- en tonårsidol med makt och glitter). Hennes slagord "Ta inte Skit" är något som skulle gälla överallt i vårt samhälle och inte minst i politiken
tycker
Gösta Gustavsson

No comments: