VÄLKOMMEN TILL MIN BLOG
Här kommer jag att skriva ner några tankar som jag står för själv. Det kan vara med anledning av något som just hänt eller något som jag gått och funderat på en längre tid.
Du kan läsa mer om mig på min hemsida om du klickar här. KLICK.

Monday, February 15, 2010

Christian Gustavsson väljer Linköpings kommun

Landstingsrådet Christan Gustavsson vann moderaternas provval till landstinget i Östergötland men också till Linköpings kommunfullmäktigt. Det är bara att gratulera. Idag har han meddelat att han väljer att kandidera till kommunen och därmed också lämnar landstinget. Det blir ju kul med lite nytt blod in i Linköpingspolitiken.
Jag tror nog att det behövs och det var ju också därför jag själv för ett år sedan valde att lämna kommunalrådsposten så att nya yngre förmågor ska kunna utveckla politiken vidare. Kommunalrådet och veteranden Mats Johansson (s) har ju nu beslutat lämna kommunpolitiken efter många år och kommer istället att bli landstingspolitiker.
Den stora frågan för dagen är ändå hur Christian G kunde vinna över KS-ordföranden Paul Lindvall. Eller hur kunde den sittande ordföranden Paul L förlora till en politiker som inte har ett enda uppdrag i Linköpings kommun??
Jag vet inte om detta någonsin inträffat i Linköping tidigare. Jag kan inte tolka detta på annat sätt än att det måste finnas en stort missnöje eller en misstro mot Paul Lindvall inom det moderata partiet i Linköping. Är man missnöjd med ledarstilen? Är det den enorma maktkoncentrationen som han genomfört som inte accepteras av medlemmarna? Eller är det helt enkelt en strid mellan olika grupperingar inom moderatpartiet? Jag detta är inte lätt att avgöra, men det kanske visar sig med tiden
tänker
Gösta Gustavsson
Du kan läsa Christans egna kommentarer på hans blogg: http://www.christiangustavsson.se/?p=1866

2 comments:

Anonymous said...

Urteter nuytre: http://camvorstop.chez.com

Anonymous said...

Now you've your new web page and also you’re keen to begin making some sales! But, how can you make sales if you happen to would not have high volumes of visitors to your website? blue maxx handbags| buy alexander mcqueen old models| cheap mulberry bags on sale| Flush, colorful cheeks, a light moustache, a gray fedora hat. She now
http://s1.shard.jp/campspar/camp-sites-western-australia.html Click Here