VÄLKOMMEN TILL MIN BLOG
Här kommer jag att skriva ner några tankar som jag står för själv. Det kan vara med anledning av något som just hänt eller något som jag gått och funderat på en längre tid.
Du kan läsa mer om mig på min hemsida om du klickar här. KLICK.

Sunday, February 14, 2010

Centerpartiet på väg uppåt

I dag kom andra mätningen denna vecka med plussiffror för centerpartiet. 5.6 % (+0.6) känns bra efter alla elaka kommentarer från media den sista tiden. Det finns och har alltid funnits vissa journalister och "proffstyckare" som hatar centerpartiet. Men jag tror att vanliga människor uppskattar centerpartiets rakryggade ställningstagande i många framtidsfrågor.
Att centerpartiet med Maud O i spetsen vågar stå upp för de grundläggande värderingarna också när det blåser i debatten. Jobbet för Saabs överlevnad utan att staten tog över ägandet är ett bra exempelpå detta. Skriken från Mona S att ta skicka in massor av skattepengar i Saab för vidarebefordran till GM i USA möttes av en lugn Maud O, som istället med hjälp av Jöran Hägglund sydde ihop försäljningen av Saab till Spyker och därmed möjlighet till en positiv utveckling för Saab.
Att centerpartiet vågade stå upp för förändringar i samhället som ökar ungdomara möjlighet till riktiga jobb och egenförsörjning. Bort från vänsterns bidragssamhälle där massor med ungdomar döms till ständigt utanförskap.
Att centerpartiet vågar drivat driva igenom hushållsnära tjänster som nu underlättar för över 100 000 familjer som nu kan få livspusslet att gå ihop. Detta trots vänsterns skräckpropaganda och "pigdebatt". Tack vara centerpartiets förslag har 10 000-tals nya jobb skapats och många svartjobb har nu blivit vita med den trygghet som det innebär för dom som jobbar inom sektorn.
Ja listan kan göras lång inom område efter område och jag tror också media efter hand också uppmärksammar detta. Läs t ex Sv Dagbladets ledare idag som är ett bra exempel på detta.
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.svd.se%2Fopinion%2Fledarsidan%2Fcentern-har-viss-ratt-att-dra-i-mungiporna_4262511.svd&h=923f7cab59e9cd25442e00a8dd2e081d
Kul
tycker
Gösta Gustavsson

No comments: