VÄLKOMMEN TILL MIN BLOG
Här kommer jag att skriva ner några tankar som jag står för själv. Det kan vara med anledning av något som just hänt eller något som jag gått och funderat på en längre tid.
Du kan läsa mer om mig på min hemsida om du klickar här. KLICK.

Wednesday, January 27, 2010

Mona Sahlin slingrar sig i Saabaffären

Jag har i tidigare inlägg skrivit att det är tur att inte Mona Sahlin fått bestämma i frågan om regeringens agerande om Saabs framtid. Maud Olofsson och Jöran Hägglund har ju haft en konsekvent linje som nu också givit resultat. Staten ska inte gå in och köpa bilfabriker och leka företagare med skattepengarna. Staten är beredd att snabbt fatta nödvändiga beslut om lånegarantier om en trovärdig och långsiktig ägare går in och köper Saab.
Men Mona Sahlin har verkligen hoppat hit och dit i denna affär på ett populistiskt sätt som knappast inger förtroende. Kolla på bifogad film som jag hittade på en blogg alldeles nyss. http://perankersjo.blogspot.com/2010/01/sahlins-daliga-omdome-valfraga.html
Dom olika inspelningarna ger en bra bild av hur Mona Sahlin hela tiden ändrar åsikt och anpassar budskapet så hon ska framstå som om hon har en mycket bättre lösning än alla andra.
Beklämmande
tycker
Gösta Gustavsson

1 comment:

Anonymous said...

Skönt att vi har ett Centerparti som står stadigt i den svenska myllan och inte ändrar ståndpunkt efter de rasande opinionssiffrorna.